Jurgen & Katja Hofmann

Tickets geboekt - afscheidsreceptie (8 september 2015)

8 september 2015

We hebben nog minder dan 5 weken te gaan voordat we met het vliegtuig vertrekken naar Nairobi, Kenia, voor een conferentie. Op zaterdag 10 oktober vliegen we ruim 7 uren naar Kenia. We zullen daar bijna 4 weken blijven. Samen met andere beginnende zendelingen worden we bijgepraat over alles wat van belang is voor het werken in Afrika. De kinderen volgen een kinderprogramma, waarin ongeveer dezelfde onderwerpen besproken worden als in de bijeenkomsten voor volwassenen.

Na de cursus reizen we op vrijdag 6 november door naar Antananarivo, Madagaskar. De eerste maanden kunnen we wonen in een ingericht gastenhuis boven het kantoor van Africa Inland Mission (AIM) Madagaskar.

De tickets zijn dus geboekt: we gaan! Op zondag 4 oktober is er gelegenheid afscheid te nemen in de Nieuwe Kerk aan de Weststraat te Den Helder (tegenover Willemsoord) tussen 11:45 en 12:45 uur, aansluitend aan de kerkdienst waarin we worden uitgezegend. De kerkdienst, waar u ook van harte welkom bent, begint om 09:45 uur.

 
Copyright © 2010-2019 jurgenenkatja.nl. All rights reserved.
URL: http://www.jurgenenkatja.nl/?p=125