Hart opgehaald, hart onder de riem

Hart opgehaald, hart onder de riem

20-04-2012 - 19:42

Vrijdag 20 april 2012

We zijn net terug van een paar weken vakantie in Nederland. We hebben enorm genoten van het contact met familie, vrienden en bekenden. Wat voelde het vertrouwd!

Afgezien van de welkome onderbreking, hebben we toch ook tijdens de vakantie vorderingen gemaakt richting het zendingsveld. We hebben een eerste afspraak gehad met vertegenwoordigers van AIM (Africa Inland Mission) in Nederland, welk gesprek heel plezierig verliep. Ook hebben we de tijd genomen voor overleg met de leiding van onze thuisgemeente en met onze thuisfrontcommissie.

Jurgen is begonnen aan zijn laatste trimester aan de Trinity School of Theology. Hij bestudeert tot aan de zomer de vakken ‘Introductie tot religieuze diversiteit’ en ‘De ontwikkeling van het Christelijke geloof in de geschiedenis’. Jurgen heeft veel zin in deze modules en ze zijn ook erg relevant richting het zendingsveld. Immers: uit de geschiedenis kunnen we lessen trekken voor de toekomst en het bestuderen van religieuze stromingen en culturen bereidt voor op het leven in een andere cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *