Vliegtickets geboekt!

Posted: 22-12-2020 - 16:22. || Modified: 19-07-2022 - 08:11

Vliegtickets geboekt!

Wanneer kunnen we?

We hadden gehoopt om dat het luchtruim van Madagaskar weer open zou gaan, zodat we op de normale manier terug zouden kunnen gaan. Het werd ons duidelijk dat dit waarschijnlijk voorlopig niet het geval zal zijn. Toen hebben we gekeken naar het noordelijke eiland Nosy Be. Toerisme is daar nog toegestaan. Dat zou een mogelijkheid geweest zijn, maar er werd duidelijk bij verteld dat toeristen uit zogenaamde ‘tweede golf’ landen niet toegestaan zouden worden. U begrijpt dat het bij tijd en wijle uitermate frustrerend kan zijn om een opening te zien die dan vervolgens toch niet ècht open is.

Tickets geboekt!

Ja, u leest het goed! We hebben de tickets geboekt voor onze terugvlucht naar Madagaskar. Africa Inland Mission heeft goede banden met veel humanitaire organisaties. Eén organisatie vliegt wekelijks op Madagaskar met voedsel pakketten en andere hulpgoederen. AIM heeft gevraagd of wij met hen mee mogen vliegen. Dat was geen enkel probleem!!

Yes! Na bevestiging ontvangen te hebben moesten we nog wel kijken hoe we dan in Johannesburg, Zuid-Afrika moesten komen. WFP vliegt namelijk vanaf Zuid-Afrika naar Madagaskar. Met hulp van een andere organisatie, Raptim, hebben we een vlucht kunnen boeken bij KLM. Bij KLM krijgen we korting, omdat we wederom als humanitaire werkers geboekt zijn.

Wanneer?

We hopen op 8 januari vanaf Schiphol te vertrekken. Het is een directe vlucht naar Johannesburg waar we ‘s avond om 22:05 zullen aankomen. Dan hebben we de tijd om al onze koffers op te halen en nog wat uurtjes te slapen om vervolgens op 9 januari om 09:00 door te reizen naar Madagaskar.

Financieel

We zijn blij dat we terug kunnen. We hebben nu wel te maken met extra kosten. Ondanks dat we met kortingen kunnen vliegen komen we toch nog minimaal 3000 Euro te kort. Toch geloven we dat we ons hierdoor niet moeten laten weerhouden. We hebben vertrouwen dat dit gat ook weer gedicht zal worden. Het werk dat we op Madagaskar mogen doen was nooit mogelijk geweest zonder u en vele anderen. Mogen we ook deze keer onze noden bij u neerleggen? Elke gift is welkom en elke gift is waardevol! Op deze pagina kunt u zien hoe u ons kunt helpen.

Spannend

Gezien de toenemende onrust wat betreft alle maatregelingen vinden we het wel heel spannend. Voorlopig verwachten we niet dat de vluchten náár Zuid-Afrika komen te vervallen (maar dat we in een gekke tijd leven behoeft geen uitleg). We willen in alles op de Heer vertrouwen. Maar ook wij zijn wel eens teleurgesteld Ook bij ons zinkt de moed wel eens in de schoenen. Gevoelens vliegen soms alle kanten op, maar juist op die momenten houden we ons steviger vast aan Gods woord: Psalm 55:23 “Werp uw zorg op de HEERE, en Híj zal u onderhouden” We stellen uw gebed zeer op prijs.

Tot slot

We wensen we u heel gezegende Kerstdagen toewensen en een voorspoedig 2021! Zullen we samen uitzien naar het werk dat de Heer in 2021 gaat doen? 1 Tessalonicenzen 5:24 “Hij [God] die u roept is trouw en doet zijn belofte gestand.”

Bidt u voor en met ons?

Dankbaar zijn we, omdat:

  1. We een grote God dienen;
  2. we hebben kunnen boeken;
  3. we veel ons gesteund weten door een grote achterban.

Bidt voor/dat

  1. er niets tussenkomt;
  2. onze vrienden op Madagaskar;
  3. we in alles op de Here mogen blijven vertrouwen;
  4. het financiële gat gedicht mag worden;
  5. de verdere afhandelingen voor ons vertrek;
  6. rust!!

5 2 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dudley
Dudley
3 jaren geleden

So happy for you! We keep praying that all will work to plan…
Dudley