Over ons

Posted: 28-06-2019 - 11:39. || Modified: 01-07-2022 - 13:22

Wij zijn de familie Hofmann: Jurgen & Katja en onze 5 kinderen Vanya, Issa, Abbey, Dani en Siemen. Al lange tijd hebben wij het verlangen en de roeping om de zending in te gaan, naar onbereikte bevolkingsgroepen. Sinds wij in 2008 aan onze weg naar het zendingsveld zijn begonnen is duidelijk geworden dat ons bedieningsterrein Madagaskar zal zijn. Sinds 2013 zijn we lid van Africa Inland Mission, die ons helpt bij de uitzending.

Wij (Jurgen & Katja) zijn in 1997 met elkaar getrouwd. Onze kinderen zijn geboren in 2004 (Vanya), 2006 (Issa), 2008 (Abbey), 2011 (Dani) en 2015 (Siemen). We genieten erg van elkaar als gezin.

Wij zijn lid van de Evangelische Gemeente De Ambassade te Den Helder, die ons ook ondersteunt in ons zendingswerk. Katja is onder andere door het jeugdwerk van deze kerk tot geloof gekomen. Op de jeugdclub van de Ambassade leerden wij elkaar kennen. Wij zijn in de kerk vooral actief (geweest) in het jeugdwerk.

Al vroeg tijdens ons huwelijk zijn we betrokken geraakt bij zending. We hebben zendelingen ondersteund en zijn op een korte zendingsreis naar China geweest in 2001. Enkele foto’s van de reis vindt u in het multimedia gedeelte hieronder. Het verlangen God voltijds te dienen heeft ons daarna nooit meer losgelaten. Heel bewust is Jurgen zijn theologiestudie begonnen in Engeland om zo als gezin te ervaren hoe het is om niet bij je geliefden om de hoek te wonen. We hebben erg veel van dat jaar geleerd en zijn dankbaar voor de ervaringen en relaties die we rijker zijn geworden. Nu zijn we alweer sinds 2015 werkzaam op Madagaskar. We wonen in een prachtig gebied te midden van de Antanala.