Een stek voor langere tijd

Een stek voor langere tijd

15-03-2013 - 18:42

We zijn nu bijna een half jaar terug uit Engeland. We hadden gehoopt dit voorjaar wellicht naar het zendingsveld te kunnen vertrekken, maar uit de contacten met de beoogde zendingsorganisatie blijkt dat dit niet zal gaan. Als we uitgaan met Africa Inland Mission (AIM) zal dit waarschijnlijk eerst in 2014 zijn beslag krijgen. Inmiddels zijn we aan het idee gewend en hebben we ons erbij neergelegd.

Nu we langere tijd in Nederland blijven hebben we een huis voor langere tijd gezocht, waar we hopelijk tot de uitzending kunnen blijven. Het is lange tijd spannend geweest, maar de Heer heeft voorzien: we strijken halverwege volgende maand neer in het centrum van Den Helder. Jurgen en Issa zijn in het nieuwe huis al af en toe aan het timmeren. Zo maken ze een grote kledingkast, een bureau voor Jurgen en een bureau voor de kinderen.

De afgelopen maanden zijn voor ons erg onrustig geweest. Er was veel onzekerheid over de toekomst en over een vervolgwoning. We zijn dankbaar dat een en ander nu duidelijker is, maar we zouden uw gebed om rust en vrede in ons gezin erg op prijs stellen. Hoewel we steeds beter om kunnen gaan met veranderingen, merken we dat het veel van ons vraagt.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties