Kunt u dit bericht niet goed lezen? Klik dan hier. pdf Print
Nieuwsbrief augustus 2015 van Jurgen en Katja
In deze brief
Hij is er!

We gaan!

Aftellen...
Gebedspunten
Dank voor:
  1. de goede en voorspoedige bevalling;

  2. de gezonde Siemen;

  3. het aanstaande vertrek.
Bidt voor:
  1. de voorbereidingen voor vertrek;

  2. groei van het aantal sponsoren;

  3. een goed afscheid.
Contact
Jurgen & Katja Hofmann
Vanya, Issa, Abbey, Dani & Siemen

Van Galenstraat 45
1782 ET Den Helder
Nederland

www.jurgenenkatja.nl
contact@jurgenenkatja.nl
Geven?
Via een online formulier

Door middel van een: Incassomachtiging


of zelf:

IBAN: NL91 RABO 0155657712
'AIM International' te Rhenen
O.v.v. : Familie Hofmann

Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar

finance.nl@aimint.org
Tel.: 0317-712467

Nieuwsbrief augustus 2015

Lieve familie, vrienden en bekenden,

We hopen dat u—voor zover van toepassing—een goede vakantie periode hebt gehad. Wij hebben in ieder geval volop genoten van het heerlijke (bijna Afrikaanse) weer. Diverse keren hebben we op het strand ons avondeten gegeten. Jurgen kwam dan zo snel mogelijk thuis uit zijn werk om vervolgens met z'n allen naar het strand te gaan, heerlijk!

Hij is er!

Maar dan nu het nieuws waar iedereen op zat te wachten: de bevalling! En jawel, het jongensteam heeft versterking gekregen van Simeon (JHWH verhoort). Simeon werd op 29 juli om 01:20 geboren. Hij woog 3810 gram en was ongeveer 51cm. Zijn officiële naam is Simeon, maar als roepnaam gebruiken we de Friese variant Siemen. Wat een verrassing voor de andere kinderen om 's ochtends wakker te worden om vervolgens te ontdekken dat er een klein mannetje in de wieg ligt.

We genieten allemaal erg van de kleine Siemen. Hij is een goede slaper. Deze week bijvoorbeeld hadden we een pasfoto van Siemen nodig voor zijn paspoort. Siemen sliep! Hij was nauwelijks wakker te krijgen (en nu hebben we toch inmiddels wel aardig wat ideeën over hoe dat moet), maar uiteindelijk is het gelukt en staat hij—zij het slaperig—op de foto. Daar tegenover staat dat als hij wakker is en iets verwacht, hij dat prima luid en duidelijk kan aangeven. Kortom: een gezonde Hollandse jongen! Op dv. Zondag 27 september zal Siemen worden opgedragen in de Evangelische gemeente 'de Ambassade' in de Nieuwe Kerk aan de Weststraat. De dienst begint om 09:45 uur. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

We gaan!

Het tweede goede nieuws betreft ons aanstaande vertrek naar Madagaskar. We hebben groen licht gekregen voor vertrek! We zijn financieel weliswaar nog niet rond (we zitten op 74% van ons budget), maar alle betrokkenen zijn het erover eens dat nu de goede tijd is om te gaan. We vertrouwen erop dat het met het resterende geld goed zal komen. We zijn heel dankbaar dat al zoveel mensen financieel achter ons staan.

Begin november worden we verwacht in Antananarivo, Madagaskar. Daarvoor vliegen we eerst naar Kenia voor een drieweekse cursus. De cursus begint 13 oktober, dus ons vertrek zal waarschijnlijk de week daarvoor plaats vinden. De cursus is een soort 'inburgeringscursus voor zendelingen', waar allerlei onderwerpen aan bod komen. Te denken valt aan veiligheid, gezondheid, cultuurverschillen enz.

We laten u nog weten wanneer we precies vertrekken en wanneer er gelegenheid is om afscheid te nemen.

Aftellen...

Als we kijken naar de kalender zien we dat het nu aftellen wordt tot het vertrek. We hebben nog veel te regelen en ook voor het afscheid willen we genoeg aandacht hebben. Wilt u bidden voor rust en vrede in de tijd tot we gaan? Ook zouden we enorm bemoedigd worden als we het aantal sponsoren verder zien stijgen. Is dat misschien iets voor u?

We laten gauw weer iets van ons horen!


Hartelijke groeten,

Jurgen, Katja, Vanya, Issa, Abbey, Dani & Siemen Hofmann

Volg ons: Deel deze nieuwsbrief:
google+ rss-feed google+ Facebook Facebook Share this page Facebook