Dit is een nieuwsbrief van Jurgen en Katja Hofmann.
Kunt u de inhoud van deze mail niet goed lezen? Klik dan hier.
header
                                                                                                                                                                                                                                          
In deze brief
Wachten op de baby

Prijsverlaging huis

Voortgang sollicitatie
     
Gebedspunten
Bid voor:

1.
een goede zwangerschap en bevalling;

2. het sollicitatietraject voor de bijbelschool;

3. verkoop van ons huis.
                   
Meer lezen?
www.jurgenenkatja.nl
                          
Afmelden
Klik hier om af te melden
           
 
pdfrss-feed             
Nieuwsbrief januari 2011

Beste familie, vrienden en bekenden,

Allereerst wensen we u allemaal een goed en gezegend 2011 toe. Wij verwachten voor 2011 blijde en mooie gebeurtenissen, maar ook het moeten nemen van afscheid nu we in september hopen te vertrekken naar Engeland voor studie.

Wachten op de baby

De komende maanden staan voor ons in het teken van nieuw leven. Katja is inmiddels met zwangerschapsverlof en geniet daarvan. De baby wordt verwacht rond 9 februari. Tot nog toe ziet alles er bij de verloskundige controles goed uit. Katja moet dit keer wel in het ziekenhuis bevallen vanwege een forse bloeding na de geboorte van Abbey.

Na de geboorte hoopt Katja eind maart / begin april weer aan het werk te gaan tot eind juli. Dat zijn nog 4 maanden waarin ze hoopt haar advocatenpraktijk in zijn geheel te kunnen overdragen aan een andere advocaat. Er is inmiddels contact met een geïnteresseerde partij.

Prijsverlaging huis

Ons huis staat inmiddels anderhalf jaar te koop. Een jaar geleden hebben we de prijs al verlaagd en nu hebben we dat opnieuw gedaan. Onze vraagprijs ligt nu rond de WOZ-waarde, wat wel zo ongeveer de reële waarde weergeeft. Daarnaast steken we extra tijd en geld in onderhoudswerkzaamheden. We hebben momenteel een voeger aan het werk om de gevel op te knappen. Af en toe is er belangstelling voor ons huis, maar niet veel.

Voortgang sollictatie

In november heeft Jurgen het sollicitatieformulier voor de bijbelschool in Rugby verstuurd. Omdat Jurgen onvoldoende relevante vooropleiding heeft is hem gevraagd een essay te schrijven. Dat is inmiddels gebeurd en we verwachten ieder moment nader bericht. Mogelijk dat onze referenten nog worden benaderd en / of dat er een telefonisch interview volgt.

U ziet: het zijn voor ons spannende tijden. Uw gebed en andere betrokkenheid wordt dan ook erg gewaardeerd.

Wilt u steeds van het laatste nieuws automatisch op de hoogte worden gebracht? Abonneer u dan op onze RSS feed. U krijgt dan via uw webbrowser bericht van de meest actuele ontwikkelingen. Voor meer informatie of uitleg over RSS feed kunt u naar onze contactpagina gaan. Om u meteen te abonneren klikt u het oranje icoon links aan.

Hartelijke groeten,

Jurgen, Katja, Vanya, Issa & Abbey Hofmann
                                                                                                                                                                                                                                    
footer