Dit is een nieuwsbrief van Jurgen en Katja Hofmann.
Kunt u de inhoud van deze mail niet goed lezen? Klik dan hier.

header
                                                                                                                                                                                                                                          
In deze brief
verslag Engelandreis

thuisfrontcommissie compleet

zendingsorganisatie
     
Gebedspunten
Bid voor:
  1. tijdige verkoop van ons huis;
  2. rust in het hoofd en in het gezin in deze onzekere periode;
  3. leiding in het oriŽnteren op een zendingsorganisatie
                   
Meer lezen?
www.jurgenenkatja.nl
                          
Afmelden
afmelden@jurgenenkatja.nl
                          
pdf
Nieuwsbrief juli 2010

Beste familie, vrienden en bekenden,

In april schreven we dat we in mei naar Engeland zouden reizen ter verdere voorbereiding van onze tijd van studie daar. In deze nieuwsbrief doen we u verslag. Ook kunt u lezen dat ons thuisfrontcommissie compleet is en dat we ons verder oriŽnteren op een zendingsorganisatie.

Verslag Engelandreis

Begin mei zijn we met het gezin een kleine 2 weken in Engeland geweest. We hebben daar de River School bezocht. We hopen onze kinderen naar deze school te sturen. Het was erg positief, zowel voor ons en de kinderen als de staf van de school. We horen nog of de kinderen worden toegelaten. We hebben daar alle vertrouwen in. Helaas kwam het nog niet tot het bezichtigen van huurwoningen (ons huis is nog niet definitief verkocht), maar wel hebben we algemene informatie ingewonnen bij een makelaar van huurwoningen. Uit Engeland hebben we lesmateriaal Engels meegenomen voor Vanya. Zij krijgt thuis les van Katja.

Thuisfrontcommissie compleet!

Onze thuisfrontcommissie is compleet! Onze thuisfrontcommissie (TFC) bestaat uit de mensen die met ons een team vormen in het traject naar zending en daarna. Ook zullen zij de vraagbaak en het aanspreekpunt zijn voor vragen en opmerkingen wanneer wij eenmaal uit Nederland zijn vertrokken. De TFC bestaat uit 7 personen met de volgende taken: Fer van Strijen (gebed); Jan & Carolien Veen (morele ondersteuning en advies); Erik-Jan Bouma (logistiek en andere voorkomende praktische zaken); Ilja van Polen en Rebecca de Haas (kinderen) en Edwin Krijns (financiŽn en presentaties). Het komende halfjaar willen we investeren in een goede samenwerking met hen. Op de website vindt u foto's van de leden van de thuisfrontcommissie.


Zendingsorganisatie

In de vorige nieuwsbrief schreven we over een oriŽnteringsgesprek met Operatie Mobilisatie (OM), een zendingsorganisatie met een kantoor in Emmeloord. Het is een goed gesprek geweest, maar blijft vooralsnog zonder vervolg. We hebben na dit gesprek een zendingsbeurs bezocht en ook daar met een aantal organisaties (verder) kennis kunnen maken. In ťťn van die organisaties zijn wij ons verder aan het verdiepen, namelijk de African Inland Mission (AIM). AIM richt zich op zending onder inheemse Afrikaanse stammen en volken, hun missie en visie spreekt ons erg aan. Omdat het dichtstbijzijnde kantoor van AIM in Engeland is verloopt het contact voorlopig via het elektronisch briefverkeer.

Dank u voor uw gebeden en steun! We merken dat steeds meer mensen betrokken raken en zijn bij onze plannen. Dit doet ons goed en doet ons nog meer beseffen dat we er niet alleen voor staan.

Voorzover van toepassing: fijne vakantie!

Hartelijke groeten,

Jurgen, Katja, Vanya, Issa & Abbey Hofmann                                                                                                                                                                                                                                          
footer