Jurgen & Katja Hofmann

Interview in Engeland 11-09-2013

11 september 2013

Vandaag kwam het verlossende bericht dat we begin oktober worden verwacht op het hoofdkantoor van AIM Europa in Nottingham. We hebben lang naar dit gesprek uitgezien, omdat dit het sluitstuk is van de sollicitatie naar lidmaatschap van Africa Inland Mission (AIM). Wanneer we lid zijn krijgen we concreet te horen welke mogelijkheden er in Afrika voor ons zijn.

Het interview betreft een gesprek met de directeur van AIM Europa, de personeelsdirecteur met zijn collega en een lid van de raad van bestuur. De bijeenkomst duurt minimaal 2 tot 3 uren. Tijdens deze vergadering wordt van ons een presentatie verwacht over de noden en mogelijkheden in Afrika en hoe wij geloven dat God ons heeft voorbereid en toegerust om daarop te reageren.  

Bidt u mee dat het een vruchtbaar gesprek zal zijn? Hartelijk dank! 

 
Copyright © 2010-2019 jurgenenkatja.nl. All rights reserved.
URL: http://www.jurgenenkatja.nl/?p=94