Jurgen & Katja Hofmann

Psychologische beoordeling (juni 2013)

Woensdag 12 juni 2013

Het heeft even geduurd, maar we kunnen u melden dat er enige vooruitgang is geboekt in onze sollicitatieprocedure bij zendingsorganisatie Africa Inland Mission (AIM).

In mei zijn wij onderzocht door een psychologe naar onze geschiktheid om zendeling te worden. Begin deze maand ontvingen we daarvan de uitslag. In de bevindingen van de psychologe kunnen wij ons goed vinden.

Het onderzoeksrapport wordt door de zendingsorganisatie gebruikt om een beter beeld te krijgen van wie wij zijn en waar we het beste kunnen gaan dienen. Ook is geïnventariseerd op welke gebieden begeleiding of een cursus aangewezen is. Een psychologische beoordeling is dan ook een waardevol hulpmiddel in de voorbereiding op vertrek.

De volgende stap is een gesprek met vertegenwoordigers van AIM Nederland en de Raad van Oudsten van onze kerk. Het is belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat willen we in die bijeenkomst kortsluiten. Vervolgens komt er een eindgesprek in Engeland, waarna we toegelaten kunnen worden tot het lidmaatschap van AIM.

 
Copyright © 2010-2019 jurgenenkatja.nl. All rights reserved.
URL: http://www.jurgenenkatja.nl/?p=92