Jurgen & Katja Hofmann

Aan de kust (november 2012)

Zaterdag 24 november 2012

Op donderdag 22 november zijn we aangekomen in Den Helder. We mogen tot begin april 2013 gebruik maken van het huis van vrienden, die zelf op zendingsreis zijn. Het is een prachtige eengezinswoning met veel ruimte. Voor het huis kunnen de kinderen naar hartenlust spelen.

De komende maanden duikt Jurgen in zijn tweede jaar theologie. We willen de tijd nemen om de banden met familie en vrienden aan te halen. De contacten met zendingsorganisatie Africa Inland Mission (AIM) worden geïntensiveerd. Zo wordt een gesprek gepland naar aanleiding van de binnengekomen referenties en maken we een voorzichtig begin met de oriëntatie op de mogelijkheden op de werkvelden van AIM. 

 
Copyright © 2010-2019 jurgenenkatja.nl. All rights reserved.
URL: http://www.jurgenenkatja.nl/?p=86