Jurgen & Katja Hofmann

Sollicitatie LST (sepember 2012)

15 september 2012

We hebben er lang op moeten wachten, maar afgelopen week heeft Jurgen te horen gekregen dat de laatste cijfers van zijn studie officieel zijn vastgesteld. Hij heeft een gemiddeld score van 61% behaald. Dat is erg netjes nu de minimale score 40% is en de gemiddelde score van Engelse studenten 55%. Het harde leren heeft zijn vruchten afgeworpen.

Nu Jurgen zijn definitieve cijfers heeft ontvangen, heeft hij ook zijn sollicitatie voor de vervolgopleiding kunnen opsturen. Dit is dan ook gisteren gebeurd. Jurgen hoopt - kort na aankomst in Nederland volgende maand - zijn tweede studiejaar in te gaan.

Hoe het mogelijk is dat Jurgen vanuit Nederland studeert aan een school in Londen? Dat komt doordat deze school haar modules ook in de vorm van afstandsonderwijs biedt. Dit heeft meerdere voordelen: Jurgen kan studeren in zijn eigen tempo, de studie kan waar dan ook ter wereld worden gevolgd en afgemaakt en de kosten zijn beduidend lager. Jurgen heeft er veel zin in om verder te studeren. 

 
Copyright © 2010-2019 jurgenenkatja.nl. All rights reserved.
URL: http://www.jurgenenkatja.nl/?p=81