Jurgen & Katja Hofmann

Veilig aangekomen (september 2011)

Na een reis van ruim 16 uren met de auto en per boot zijn we veilig aangekomen in Aston Eyre. We vertrokken op zaterdag 3 september om half elf 's ochtends van huis, uitgezwaaid door buren, vrienden en familie. Om kwart voor 2 's nachts op zondag 4 september kwamen we aan. Er was zelfs al post voor ons gekomen op het nieuwe adres!

We zijn erg blij om hier te zijn, we voelen ons direct al thuis - ondanks alle dozen! Jurgen is deze week druk met het versjouwen van meubels en het monteren daarvan. Ook is hij direct op zoek naar een Engelse auto, omdat binnenkort onze autoverzekering vervalt. Katja richt ondertussen het huis gezellig in en leest zich in voor het onderwijs aan de kinderen. De kinderen? Die zijn buiten op de skelter, lezen een boek op de bank of spelen soldaat en prinses. 

In de week van 12 september begint het onderwijs aan de kinderen. Twee weken later heeft Jurgen zijn introductieweek op de universiteit. 

 
Copyright © 2010-2019 jurgenenkatja.nl. All rights reserved.
URL: http://www.jurgenenkatja.nl/?p=63