Jurgen & Katja Hofmann

Het werk zit erop (augustus 2011)

Na 9 jaren advocatuur zit het erop: Katja heeft in de eerste week van augustus haar werkzaamheden afgerond en overgedragen aan haar collega's.

Op 4 augustus was de laatste zitting op de Rechtbank. Op die dag heeft Katja het gezin rondgeleid en heeft ze een strafzaak nagespeeld. Jurgen poseerde als verdachte. Het was een leuke en leerzame manier van afscheid nemen.

Terugkijkend zijn de afgelopen 9 jaren mooie jaren geweest. Hoewel je in de advocatuur wordt geconfronteerd met veel ellende is de winst groot: je doet veel kennis op waar je je leven lang baat van kunt hebben.

Op 18 augustus is er nog een klein afscheid met de collega's om te klinken op de voorbije jaren en de jaren die nog komen. 

 
Copyright © 2010-2019 jurgenenkatja.nl. All rights reserved.
URL: http://www.jurgenenkatja.nl/?p=62