Jurgen & Katja Hofmann

Uitnodiging (augustus 2011)

Ons vertrek naar Engeland staat voor de deur. Daarbij hoort een gepast afscheid. Graag zeggen we gedag op onze afscheidsreceptie die gehouden wordt op 28 augustus van 12:00 tot 13:00 uur in het kerkgebouw van de Evangelische Gemeente 'De Ambassade' aan het Nieuwe Kerkplein 2 in Den Helder.

Voorafgaand aan de receptie kunt u in hetzelfde gebouw de kerkdienst bijwonen vanaf 9:45 uur. Tijdens de dienst zullen we iets vertellen over wat we in Engeland hopen te doen en zal er vanuit de kerk afscheid van ons genomen worden. U bent van harte welkom om de dienst bij te wonen, maar natuurlijk mag u ook enkel de receptie bezoeken.

Parkeren kunt u op het terrein van Willemsoord, links van de voorzijde van de kerk over de brug. Tijdens de dienst is er kinderopvang voor kinderen tot 3 jaar en zondagsschool voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar.

 
Copyright © 2010-2019 jurgenenkatja.nl. All rights reserved.
URL: http://www.jurgenenkatja.nl/?p=61