Jurgen & Katja Hofmann

Thuisfrontcommissie gezocht (2010)

Een zendeling staat niet op zichzelf. Hij of zij wordt uitgezonden door een kerk, ondersteund door een zendingsorganisatie, maar dan nog is er behoefte aan nauwe samenwerking met een team van mensen die achter de zendeling gaan staan met raad en daad.

Zo'n team, ook wel thuisfrontcommissie genoemd, helpt de zendeling met tal van zaken. Te denken valt aan morele ondersteuning, hulp bij het regelen van financiën, gebed, raad en hulp bij allerhande praktische zaken.

Hoewel we in Engeland nog geen zending gaan bedrijven, hebben we al wel behoefte aan een thuisfrontcommissie. In de tijd tot ons vertrek willen we omzien naar mensen die zitting kunnen nemen in onze thuisfrontcommissie. Op de ondersteuningspagina vindt u de functieprofielen voor de thuisfrontcommissie. Als u ideeën heeft horen we dat graag! 

 
Copyright © 2010-2019 jurgenenkatja.nl. All rights reserved.
URL: http://www.jurgenenkatja.nl/?p=6