Jurgen & Katja Hofmann

Informatiebijeenkomst (5 oktober 2014)

Bij deze willen wij u uitnodigen voor een informatiebijeenkomst. Wij zijn druk bezig met voorbereidingen om met Africa Inland Mission (AIM) naar Madagaskar te gaan. Daar zijn nog veel mensen onbereikt met het evangelie. Zij hebben nog nooit van Jezus Christus gehoord. AIM wil graag nieuwe teams starten om zoveel mogelijk Malagasy bekend te maken met het evangelie. De bedoeling is dat wij op termijn één van die teams gaan leiden

De AIM leiding op Madagaskar ziet graag dat wij aanstaande januari starten met ons werk. Daarvoor is nodig dat we brede steun hebben vanuit het thuisfront: in gebed en financieel. Ruim voor vertrek moet 90% aan sponsorgeld zijn toegezegd om te kunnen gaan. We willen u graag bij ons zendingswerk betrekken, want we kunnen—en willen—het niet alleen. We vertellen u graag meer op:

 

5 oktober 2014 vanaf 14:00 uur in de 'Verkenningston' aan de Prins Hendriklaan 13-15 te Den Helder.

 

Na het informatiegedeelte van de bijeenkomst, die ongeveer een uur duurt, is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. We hopen u op 5 oktober te mogen ontmoeten!

Introductie

 
Copyright © 2010-2019 jurgenenkatja.nl. All rights reserved.
URL: http://www.jurgenenkatja.nl/?p=113